United Spirit Nordic
06 May
06May

(Pressemelding) Vil du vite mer om hva Gastronomifestivalen i november egentlig innebærer? Da anbefaler jeg på det sterkeste at du blar gjennom det årlige magasinet The Friendly Cuisine, som nå er ute for andre gang. Magasinet er en oppfølging av gastronomifestivalen som fant sted i november 2023 på Saint Martin, og det er spennende lesning!

The Friendly Cuisine #2 er en oppfølgning av gastronomifestivalen som ble arrangert i 2023 (foto: United Spirit Nordic, lisens: Media use)

Det inneholder intervjuer med vinnerkokker og oppskrifter på deilige retter. Du kan også lære om landbruket på St Martin gjennom artikler om lokale gårder og råvarer, og du kan lese om hvordan et øysamfunn som St Martin sikrer matforsyningen og arbeider for å minimere importen av råvarer. Sist, men ikke minst, får du en god oversikt over øyas restauranter og gourmetmiljø.

Les magasinet her.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.