Annonse

Rio de Janeiro FOTO:Wikipedia.org Forbruker

Siste dager for kjøp av billetter til OL i Rio 2016

Det haster for de som vil kjøpe individuelle billetter til sommerlekene i Rio 2016, hotell og billettpakker vil fortsatt være tilgjengelige fra forhandlere en stund fremover.

Det offisielle billettsalget for de olympiske sommerleker i Rio er inne i sine siste dager. Bilettsalget stenger 30.4. De lokale agentene fortsatter salget både som enkelt billetter men også som hele pakker. Godkjente agenter er publisert på Rio 2016 reseller listen. Det har vært lite  publisitet rundt billettsalget her i Norge, men i følge den offisielle listen kan billetter kjøpes hos Cosport.no. Dette nettstedet virket ikke når vi sjekket sist, men går du derimot inn på Cosport.com så promoterer de billettsalg for Norge. Her kan man fortsatt få kjøpt individuelle billetter frem til 4.mai, og deretter vil det være mulig å få kjøpt pakker som inkluderer hotell.

Rio ticket timeline Illustrasjon: Cosport

Rio ticket timeline Illustrasjon: Cosport

Cosport får en del pes, blant annet på TripAdvisor på grunn av stive priser og kanskje ennå viktigere; hvis du kjøper flere billetter til et arrangement kan de ikke garantere at det er plasser som sitter sammen. En rask sjekk på selskapets betingelser bekrefter denne informasjonen  : « Likevel kan seteplassering ikke garanteres, verken med hensyn til plassering på arena, eller for personer som reiser sammen, på grunn av begrensninger gitt “SELSKAPET” av OCOG»

Rio Venues Illustrasjon: Rio 2016

Rio Venues Illustrasjon: Rio 2016

Sommerlekene foregår på en rekke arenaer i området rundt Rio i perioden 5-21.august 2016. Gå inn på  OVERSIKTEN her  for å finne hvilke øvelser som foregår på hvilke arenaer. Vil du vite mer om lekene kan du gå inn på Rio 2016 hjemmesidene.

 

 

 

 

Kommentarer

Annonse