Annonse

Emirates_A380_2 FOTO: Wikipedia Aktuelt

Stappfulle fly

Det er ikke bare økonomiklasse som selger hos Emirates. Terje Grue forteller at belegget er godt i alle tre klassene så vi ser at norske kunder liker å fly godt når de skal ut å reise.

«Det har vært en en svært tilfredsstillende start på 2015, med sterke passasjertall i alle måneder, hvor mars tegner til å bli vår beste måned så langt» sier Terje Grue, administrerende direktør i Emirates Norway.
bilde

Han forteller videre at det er heldigvis et svært godt belegg, og i uken frem mot påske har vi fulle fly hver enste dag til langt ut i selve påskeuken. Belegget er godt i alle tre klasser, slik at vi og noterer oss at de norske kundene liker å fly «godt» når de skal feriere, og at kvalitet og fullservice ikke er noe som tilhører fortiden. Emirates har uten tvil kommet godt inn i det norske markedet og kundene gir oss svært gode tilbakemeldinger på service og kvalitet. Dette kombinert med svært konkurransedyktige priser har gitt oss god luft under vingene a

Dubai er også blitt et reisemål som nordmenn etterhvert blir mer og mer nysgjerrige på, og det er langt på vei lett å forstå at man ønsker seg til en destinasjon som Dubai, med restauranter i verdensklasse, shopping og ikke minst et eventyrlig aktivitetsnivå – kombinert med flotte badeopplevelser.

Kommentarer

Annonse