Annonse

Pressemeldinger

Nyt familieferien her hele året!

Det er syv grunner som gjør Kanariøyene til en favorittdestinasjon. I tillegg til øygruppens fargerike strender, så har Kanariøyene et bredt tilbud av aktiviteter for hele familien. Dyreparker, akvarier og botaniske hager, og de beste fornøyelsesparkene i Europa er bare noen av attraksjonene som Kanariøyene har å by på.

  • Øygruppen tilbyr et bredt utvalg av fritidsaktiviteter for familier
  • I tillegg til sine fantastiske og særegne strender, har Kanariøyene hoteller med topp kvalitet
  • På Kanariøyene får du hotell med barnebasseng, barnevennlig miljø og morsomme aktiviteter for hele familien
  • Kanariøyene har noen av de beste fornøyelsesparkene i Europa
  • Avslapping og godt vær er noe av det viktigste for barnefamilier
  • På øyene kan barna leke med bølgene, leke med fargerik sand, møte dyr og ri på kamel


Kanariøyene, 20. mai 2016 –Kanariøyene har et fantastisk klima som gjør det mulig å nyte en behagelig ferie når som helst på året. Strendene, den vulkanske naturen, gjestfriheten og en rekke mulige fritidsaktiviteter, gjør at de fleste besøkende vender tilbake til Kanariøyene.

[bxslider id=»kanarioyene-2-mai-2016″]

Syv øyer betyr syv grunner til neste familieferie

1) De beste familieferiene på Kanariøyene starter online
Dette nettstedet er laget slik at man kan forberede ferien sammen med barna på en lærerik og underholdende måte Theadventurestarts.com
Syv morsomme figurer er klare til å spørre barna om øyene og å samhandle med dem med øy-inspirerte spill.

2) Gå på farget strand
Naturen på Kanariøyene er bygd opp av vulkanske bergarter. Det betyr at de fleste av strendene på Kanariøyene har ulike farger. Kanariøyene har mer enn 500 strender av alle slag og farger, som gir deg alt av muligheter. Du kan nyte fargerike strender og klart hav, helt uten bekymringer. Det finnes badevakter og andre fasiliteter.
Flamingo Beach på Lanzarote, Fuerteventuras El Cotillo, Amadores på Gran Canaria, Las Vistas på Tenerife, Calera på La Gomera, Charco Verde på La Palma og Tacorón Cove på El Hierro er bare noen av de familievennlige strendene.

3) Trygt og med europeisk standard
I tillegg til høy standard på hoteller, leiligheter og turisttjenester, så er det også utviklet et godt helsevesen som er tilgjengelig for besøkende.
Kanariøyene byr på mange flotte utendørsaktiviteter: fotturer, sykling og all slags ekstremsport, inkludert fjellklatring, paragliding, strikkhopping og mye mer.
Flytiden fra Oslo til Kanariøyene ligger på omtrent 5 timer.

4) Minner for livet på de beste vann- og fornøyelsesparkene
Kanariøyene tilbyr fart og spenning for barn og voksne. Alle parkene er moderne og bruker profesjonelle team og badevakter.
Slam Park på Tenerife er kjent for å være den beste fornøyelsesparken i Europa. Aquapark Costa Teguise på Lanzarote, Acua Water Park på Fuerteventura og Sioux City og Holiday World på Gran Canaria er de mest populære.

5) Dyr
Loro Parque på Tenerife er en flott dyrepark, og de har faktisk den største samlingen av papegøyer i hele verden! Aquapark Costa Teguise på Lanzarote, Acua Water Park på Fuerteventura og Sioux City og Holiday World på Gran Canaria er de mest populære parkene.

6) En himmel full av stjerner
På Kanariøyene kan du kan føle deg nærmere universet enn noen andre steder. Temperaturen og vindene på Kanariøyene forhindrer dannelse av skyer. Dette gjør Kanariøyene til en perfekt destinasjon for stjernekikking, uansett årstid.
Observatoriet Gregor teleskop of Tenerife, det største i Europa, og Roque de los Muchachos Observatory på La Palma, er åpent for publikum og organiserer turer for å fremme kunnskap om sitt arbeid. Perfekt måte å kombinere glede og kunnskap på.

7) Hav fylt med liv
I tillegg til å ri en kamel over sanddynene, så har Kanariøyene et fantastisk hav fullt av spektakulært liv. Vannet holder en temperatur på om lag 20 grader til enhver tid. Dermed kan du oppleve alt fra havskilpadder til spennende fisker. Under vannoverflaten skjuler Kanariøyene mange skatter, ypperlig for alle som liker å utforske undervannskatter. Naturen på Kanariøyene er bygd opp av vulkanske bergarter, på den måten kan du oppleve undersjøisk lava med et variert landskap med klipper og grotter. Vannet er krystallklart, noe som gjør det mulig med sikt på opp til 30 meter. Det gjør Kanariøyene til det perfekte stedet å snorkle med familien eller dykke dypere.

Hvis du vil se delfiner, spekkhoggere, grindhval eller blåhval, så er det best å ta en båt og speide i horisonten. Båter går fra den sørlige kysten av Tenerife og Gran Canaria, samt fra Costa Tazacorte på La Palma og Costa de Valle Gran Rey på La Gomera. Dette er de beste stedene for å få øye på spermhval og havskilpadder.

Om Kanariøyene
Kanariøyene har et fantastisk klima som gjør det mulig å nyte en behagelig ferie når som helst på året. Bestående av syv forskjellige og unike øyer, er dette et ideelt sted for å lade batteriene og komme hjem med kropp og sinn fornyet. Besøkende vender stadig tilbake for å nyte et mangfold av goder – strender, vulkansk natur, en gjestfri kultur og et stort utvalg av friluftsliv og aktiviteter.

[bxslider id=»kanarioyene-mai-2016″]

Om Promotur- Turismo de Canarias
Promotur Turismo de Canarias er organisasjonen som er ansvarlig for markedsføringen av destinasjonen Kanariøyene. Opprettet i 2005 som et offentlig selskap, har Promotur som viktigste mål å studere, differensiere og kommersialisere det brede tilbudet Kanariøyene gir, sammen med resten av organisasjonene knyttet til turistnæringen på øyene.

 

Pressekontakt:
Lynx Porter Novelli: Anne Finstadsveen
+47 40 45 80 27
anne@lynx.no

Canary Islandshttp://www.hellocanaryislands.com/

Kommentarer

Annonse