Annonse

Travellers Lookbook kom til vårt hus som bilag til Se og Hør. Forbruker

Travellers Lookbook – Spennende nytt fra Aller

Michael Aller signerer som produktansvarlig for et nytt reiseblad i regi av Aller-gruppen: Travellers Lookbook. Et blad på  84 sider i fint, glanset papir, og kom til vårt hus som bilag til Se og Hør.

Travellers Lookbook er elegant og lett i tonen, og er en fin blanding av redaksjonelt stoff, annonser og noe som minner mest om betalt innhold. Det er ikke så underlig, når bladet tross alt er utgitt i samarbeid med Reiselivsbransjen.

Forsiden lokker med titler som:
Din store SPANIA-GUIDE
-Finn din favorittSTORBY
-DANMARK – de beste tipsene
-SOMMER I NORGE – unike opplevelser
-SydhavsDRØM – Seychellene & Maldivene

Artikler og interessant småstoff
Dette er bare smakebiter – for inne i bladet finnes det mye mer, både som artikler og interessant småstoff. Erik Valebrokk, Se og Hørs egen reisespesialist, er representert med flere redaksjonelle artikler og skriver blant annet fra Danmark, Italia og Sydhavsdrømmen Seychellene.

Allertravel reklamerer i helsides annonse for reiser både til vandretur i Cinque Terre, pilegrimstur til Santiago de Compostela og for KKs treningscamp i Tyrkia. Ving er tydelige på annonseplass sammen med , DFDS, Boots-apotekene, Cappelen Damm, Spania, Gran Canaria –og Hemsedal og Storefjell Resort Hotell.

«Å reise er å leve»
«Travellers Lookbook er et nytt univers for deg som ikke bare ønsker å drømme om å leve. Sammen med reiselivsbransjen tilbyr vi deg å sette drømmene ut i livet,» skriver Michael Aller. Han siterer også H.C. Andersen som i 1855 skrev: «Å reise er å leve». – Sett drømmene ut i livet – bli med på reiseeventyret, oppfordrer produktansvarlig Michael Aller. Han lover en ny utgave til høsten. Det ser vi frem til!

Kommentarer

Annonse