Annonse

Pressemeldinger

Wee kårer «Årets campingplassvert 2015»

Førresfjorden (Pressemelding) Ildsjelene på norske campingplasser får nå oppmerksomhet i form av en ny, nasjonal pris, «Årets campingplassvert 2015», som tildeles av Wee Caravan System. Prisen går til en campingplasseier eller medarbeider som har gjort en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester.

Hvert år jobber et stort antall personer med å sikre at gjestene på campingplasser rundt om i Norge har det bra, enten de bare er innom for en natt eller er faste gjester under hele sesongen. Nettopp disse ildsjelene ønsker campingutstyrsleverandøren Wee Caravan System nå å hedre med prisen «Årets campingplassvert 2015». Frem til 15. august kan alle med interesse for campinglivet sende inn forslag til kandidat, og begrunne hvorfor nettopp denne personen fortjener å bli årets campingplassvert. En jury bestående av representanter fra arrangøren vil deretter kåre en verdig vinner av årets pris. Vinneren vil bli overrakt en Seasy kajakk eller annet campingutstyr fra Wee Caravan System til en verdi av kr. 5000.

Kriterier for kandidatur til årets pris:
-En person som eier eller er med i apparatet som drifter en campingplass i Norge, som har gjort en betydelig og beundringsverdig innsats for å skape trivsel for sine gjester.
Kandidaten har med sitt levende engasjement vært en betydelig faktor for å fremme campinglivets gleder både for egne gjester og i nærmiljøet.»
– Det er svært mange på campingplasser rundt om i Norge som gjør en stor innsats for at gjestene skal trives, og som derfor er gode ambassadører for campinglivet, sier daglig leder i Wee Caravan System, Vivian Wee. –Dette er viktig for å opprettholde rekrutteringen og få flere til å se campinglivets mange gleder. Med denne prisen ønsker vi å gi oppmerksomhet både til vinneren, men også til de mange sliterne der ute,

wee Campingliv_88

Camperne fremmer kandidatene
Wee Caravan System oppfordrer alle med interesse for campinglivet til å sende inn navn på sin kandidat, og samtidig gi en fyldig begrunnelse for hvorfor vedkommende fortjener prisen. Send ditt forslag til daglig leder i Wee Caravan System på e-post: vivian@wee.no. Se weecaravan.no for mer informasjon.
”Årets campingplassvert” vil bli kåret i september 2015.

 

  • 1) -Vi ønsker å gi oppmerksomhet både til vinneren og til de mange sliterne der ute, sier Vivian Wee, daglig leder i Wee Caravan System som står bak kåringen av «Årets Campingplassvert».

For mer informasjon eller kommentar, kontakt Wee Caravan System AS ved Vivian Wee, e-post: vivian@wee.no, eller tlf. 982 18 219. www.weecaravan.no

Kommentarer

Annonse