AVIAREPS
23 Feb
23Feb

(Pressemelding) SmoothTravel fungerer som den offisielle porten for å koble seg til det kinesiske reisemarkedet.

München, Tyskland (21. februar 2024) - AVIAREPS, verdens ledende internasjonale representasjon, markedsføring og kommunikasjonsfirma for reisebransjen, sammen med Shanghais byregjering, er glade for å kunngjøre lanseringen av Shanghais offisielle online B2B-reiseplattform, SmoothTravel. SmoothTravel har som mål å sømløst koble internasjonale reisebedrifter med det blomstrende kinesiske reisemarkedet. Plattformen er designet for alle segmenter innen reisebransjen over heleverden, inkludert store destinasjoner, mottakelige turoperatører, hotellgrupper, forhandlere attraksjoner, bilutleieselskaper, cruise-linjer og mer, alle ivrige etter å utvide sin forretningsvirksomhet til det kinesiske markedet.

Viktige funksjoner i SmoothTravel

Kinesisk partnersøk: SmoothTravel gir utenlandske medlemmer muligheten til å identifisere nye innkommende eller utgående kinesiske reisehandelspartnere. Medlemmer kan enkelt koble seg til SmoothTravels medlemsmatching, noe som letter introduksjoner til høyt kvalifiserte kinesiske reisehandelspartnere basert på deres spesifikke krav.

Risikostyring: For å håndtere forskjeller i betalingspraksis tilbyr SmoothTravel et uniktbetalingsgarantisystem for å minimere risikoene med nye kinesiske reisebransjepartnere. Etomfattende reiseforsikringsprogram tilbys også for kinesiske medlemmer for å sikre risikoreduseringfor både utgående og innkommende sektorer. I tillegg tilbys en tospråklig megling system for å løseeventuelle tvister kostnadsfritt for medlemmer.

Kinesisk utgående marked og forbrukerinnsikt: Ved å utnytte omfattende kinesiske regjerings- ogbransjeresurser leverer SmoothTravel den nyeste forskningen om Kinas utgående reisemarked,bransjetrender og forbrukerpreferanser. Dette inkluderer undersøkelser, intervjuer,fokusgruppediskusjoner, workshops og besøk på stedet.

Opplæring og støtte: SmoothTravel tilbyr en omfattende toveis opplæringsplattform medspesialiserte kurs for både utenlandske og kinesiske medlemmer. Alle medlemmer kan få tilgang tilmarkedsføring og støtte under ulike arrangementer i Kina.

Markedsundersøkelser: Medlemmer kan opprette SmoothTravel for skreddersydde turismemarkedsundersøkelser for å optimalisere sine markedsstrategier.

SmoothTravel er designet for å revolusjonere måten den globale reisebransjen engasjerer seg med det kinesiske markedet og omdefinere samarbeid og tilkobling, og gir enestående muligheter for bedrifter å blomstre på det levende kinesiske markedet. For ytterligere detaljer, besøk www.smoothtravel.com, kontakt ditt lokale AVIAREPS-kontor eller send e-post til SmoothTravel på info@smoothtravel.com.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.