ANTOR Norway
Malta Tourism Authority
06 Jun
06Jun
Bryllupspar på nord terrassen på fortet St. Elmo, Malta

Utkikk over havnen fra terrassen på fortet St. Elmo (foto: F: Steven Psaila, ©HM / Malta Tourism Authority).

(Pressemelding) Med 300 solskinnsdager i året, dramatisk natur og mange unike bryllupssteder, tilbyr Malta et uforglemmelig sted for et romantisk drømmebryllup i utlandet. 

Å gifte seg utenlands er en trend i vekst. Flere og flere par ønsker å skape en minneverdig opplevelse for seg selv, og å finne en personlig måte å feire sin kjærlighet på. Malta har noe for et hvert par, enten bryllupet finner sted med venner og familie, eller i all hemmelighet under en romantisk tur. 

Det finnes et bredt utvalg av bryllupslokaler på Malta, og det er flere unike steder som vil gjøre bryllupsdagen til et minne for livet. Historiske bygninger, vingårder, hager, luksushoteller eller en dramatisk strand - det finnes mange alternativer for både små og store bryllup. 

La kjærligheten blomstre i middelalderbyen Vallettas trapper og smug, i den fargerike fiskerlandsbyen Marsaxlokk, eller i den befestede sandsteinsbyen Mdina, kjent fra TV-serien «Game of Thrones». Malta er en liten øy, og du er alltid nær fantastisk utsikt. I tillegg til kultur og historie, har Malta flere femstjerners hoteller og restauranter som legger til et snev av glamour for både bryllupsgjester og par.

Bryllup på Villa Arrigo, Malta

Før bryllupssermoni på Villa Arrigo (foto: F: ©Clive Pace , Malta Tourism Authority).

Fem tiltrekkende steder for bryllup på Malta

Villa Bologna i Attard - Et hagebryllup under stjernene

Den vakre og klassiske Villa Bologna, bygget i 1745, tilbyr spektakulære hagebryllup under sitrustrær. Hagen er en av Maltas fineste, og inkluderer fontener og dammer under skyggefulle gangveier. Et sted for fred, ro og kjærlighet. 

Ta' Betta Winery i Siggiewi - Et rustikt bryllup blant vinrankene 

For et litt mer bohemsk bryllup, i et pittoresk landskap omgitt av vinranker og rullende åser, tilbyr Ta'Betta Winery bryllup for opptil 200 personer, i et restaurert gårdshus fra 1600-tallet med steinmurer og synlige bjelker. 

Mediterranean Conference Centre i Valletta - Store og storslåtte bryllup på Grand Harbour Terrace og Sacra Infermeria Hall 

Bygningen til Mediterranean Conference Centre er et kjent maltesisk landemerke fra 1500-tallet. Den huser flere spektakulære bryllupslokaler for virkelig store bryllup. Under åpen himmel, på en terrasse med utsikt over Vallettas Grand Harbour, tilbyr Grand Harbour Terrace bryllup for opptil 600 gjester. Enda større bryllup kan holdes i den praktfulle Sacra Infermeria Hall, som har plass til opptil 1400 middagsgjester. 

Sheer Bastion i Senglea - Et boutique-bryllup med storslagen utsikt 

I en historisk bygning som dateres tilbake til 1554 tilbyr Sheer Bastion takterrasse på boutiquehotellet The Cugó Gran Macina, panoramautsikt over havnen og Valletta. Sheer Bastion kan huse opptil 600 bryllupsgjester, og det er 21 vakre suiter tilgjengelig for overnatting.

Les mer på VisitMalta.com.

Les mer om bryllup på malta her.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.