Related
Geneve Tourism
07 Jun
07Jun

(Pressemelding) Matelskere som planlegger å besøke den sveitsiske metropolen Genève, kan følge i fotsporene til en av Genèves mest ettertraktede mateksperter. I samarbeid med Genèves turistråd har Sébastien Ripari utviklet en matguide som inkluderer alt fra lokalbefolkningens favorittspisesteder til byens fine Michelin-restauranter.

Person holder en matguide over Geneve

Få oversikten over 170 restauranter i Geneve med Geneva Food Guide (foto: Geneve Tourism / Related.dk).

Geneva Tourism lanserer nå Geneva Food Guide, en matguide laget i samarbeid med den Genève-fødte gastronomieksperten og matkonsulenten Sébastien Ripari. Guiden fremhever Genèves autentiske og mangfoldige matkultur og ble lansert på en pressekonferanse i morges.  

I forbindelse med utarbeidelsen av guiden har Ripari testet ut ikke mindre enn 170 av byens restauranter. Av disse har 60 av de aller beste restaurantene gått gjennom nåløyet og kommet med i guiden. Guiden er nøye satt sammen for å vise byens mangfoldige gastronomiske scene og sikre at selv den mest kresne matelskeren kan få ganen tilfredsstilt under et besøk i byen.  

Sébastien Ripari, som er en internasjonalt anerkjent ekspert på gastronomi, har brukt tre tiår på å konsultere Michelin-stjernekokker, prisbelønte restauratører, gründere og merkevarer over hele verden. Ved å kombinere denne ekspertisen med Genèves brede utvalg av gastronomiske opplevelser - som byens fondue-tradisjoner, sjokoladekurs, vinproduksjon og 11 Michelin-restauranter - sementerer Geneva Food Guide byens posisjon som et selvsagt reisemål for matentusiaster.  

Den elegant utformede guiden er laget i et praktisk lommeformat og har over 150 sider med kuratert gastronomisk innhold om de anbefalte restaurantene. Guiden er tilgjengelig gratis på utvalgte hoteller og ved Geneve Tourisms informasjonssentre. Guiden er også tilgjengelig i digital versjon med nyttige lenker til restaurantnettsteder.  

Les mer og finn guiden her: www.geneve.com/en/geneva-food-guide 

Pressekit: www.pro.geneve.com/en/media-corner/press-kits

Mat på restaurant i Geneve, Sveits

Byen har ikke mindre enn 11 Michelin restauranter, samt stor fonduetradisjon, sjokoladekurs og vinproduksjon (foto: F: Gerard De Geer, Geneve Tourism / Related.dk).

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.