Camilla Olsen
28 Feb
28Feb

(Pressemelding) Enten du er ute etter overdådige luksusresorter ved stranden, koselige hoteller i lokale landsbyer eller teltleirer i ørkenen, finnes det overnattingssteder etter din smak i Oman. Og snart blir det enda flere overnattingssteder å velge mellom i landets hovedstad, når kjente hotellkjeder åpner dørene til nye hoteller. I tillegg utvides mulighetene for eksklusiv overnatting i ørkenen.

Her er tre nye overnattingssteder i Oman:

Glamping i verdens største ørken

I den sørligste delen av Oman har nylig en ny luksuriøs teltleir åpnet midt i det spektakulære sanddynelandskapet i verdens største sandørken Rub al-Khali. Canvas Club Rub al-Khali-leiren ligger tre timers kjøring fra badebyen Salalah og består av noen få eksklusive beduintelt i orientalsk stil kombinert med moderne fasiliteter. I tillegg til overnatting mellom de opptil 300 meter høye sanddynene tilbyr Canvas Club Rub al-Khali også aktiviteter som ørkenkjøring ved solnedgang og bål under stjernene.

www.canvascluboman.com

Nytt hotell i hipt Muscat-område

Det femstjerners feriestedet St. Regis Al Mouj Resort åpner i Al Mouj-området i den vestlige delen av Muscat 1. april. Nabolaget er kjent for sin moderne arkitektur og mange internasjonale restauranter, kafeer og butikker. Hotellet ligger på en 360 meter lang sandstrand, ikke langt fra golfbanen Al Mouj, og det vil ha 250 rom. Gjestene har også et mangfold av spisesteder å velge mellom, for eksempel den kantonesiske kjeden Hakkasan, libanesiske Em Sherif og Novikov Café med middelhavstema. 

www.stregisalmoujmuscatresort.com

Ny strandresort med hammam og meditasjonshage 

I løpet av våren åpner strandresorten Mandarin Oriental dørene sine med 103 rom og 47 suiter i Shati Al-Qurum-området i den vestlige delen av Muscat. Anlegget får et stort spa-område med blant annet åtte behandlingsrom, en tradisjonell arabisk hammam og en naturskjønn meditasjonshage. Når sulten melder seg, kan gjestene besøke et av resortens fem forskjellige spisesteder, inkludert italienske Essenza og konditoriet The Mandarin Oriental Cake Shop. Med sin korte avstand til attraksjoner som Royal Opera House, Nasjonalmuseet og Muttrah Souk-markedet er resorten et godt utgangspunkt for å oppleve hovedstaden.

 www.mandarinoriental.com/en/muscat/shatti-al-qurum

De tre nye overnattingsstedene føyes til Omans allerede omfattende utvalg av hoteller og overnattingsmuligheter, inkludert luksushoteller som Shangri-La, Kempinski, Six Senses og W. Den lokale kjeden SAMA Resorts har også utvidet sin portefølje av hoteller, sist med oppkjøpet av SAMA Jabal Samhan Hotel i 2023 i Dhofar i det sørlige Oman. I sommer ble også overnattingsmulighetene på fjellet Jabal Akhdar utvidet med det koselige overnattingsstedet Hanging Terraces Lodge, som ligger i en fjellandsby i 2000 meters høyde.
 
Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.