ANTOR Norway
Embratur
29 May
29May
Iguacu Falls sett fra luften, Brasil

Det ikoniske Iguacu Falls (foto: F: Illuminati, Embratur)

(Pressmelding) Dette er det største landet i Sør-Amerika og verdens ledende destinasjon for økoturisme (ifølge Forbes 2023). Brasil inviterer den globale reiselivsnæringen til å gjenoppdage de spektakulære destinasjonene, landskapet og opplevelsene. 

Bærekraft og mangfold definerer en ny era i brasiliansk turisme. Blant landets fremste attraksjoner, vil de besøkende finne den utrolige naturbaserte skjønnheten i form av bl.a. ikoniske Iguacu Falls og den imponerende regnskogen i Amazonas. Her finner du solskinn året rundt, noe som er perfekt for å kunne nyte de fantastiske hvite sandstrendene langs Brasils lange kystlinje, inkludert de verdensberømte strendene Copacabana og Ipanema i Rio de Janeiro. Påvirket av sine røtter fra urbefolkningen, europeisk kolonisering og afrikanske arv, er den brasilianske kulturen nok en sterk attraksjon for de besøkende. 

Så, enten du foretrekker å oppleve det fantastiske dyrelivet i Pantanal Wetlands, flyte på det krystallklare vannet i elvene i den karbon-nøytrale destinasjonen Bonito, oppdage skjulte skatter som Pipa Beach i Tibau do Sul (Rio Grande do Norte), eller bli med på Brasils mest populære festival; det ekstravagante karnevalet i Rio de Janeiro – landet kan by på en lang rekke av fantastiske muligheter for å tilfredsstille enhver reisendes opplevelsestrang.

Pipa Beach sett fra sjøen, Brasil

Oppdag skjulte skatter i Pipa Beach (foto: Embratur)

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.