VisitFlanders

VISITFLANDERS er turistrådet for Flandern i Nord-Belgia. Organisasjonen er ansvarlig for å skape bærekraftig markedsføring og utvikling av turisme til og i Flandern, med fokus på å styrke økonomien, sysselsettingen og trivselen til regionens innbyggere. Flandern er blant annet kjent for de sjarmerende historiske byene Antwerpen, Brugge, Gent og Brussel, i tillegg til sykkelkulturen, belgisk øl, flere Michelin-kokker og et rikt utvalg av kunst- og kulturopplevelser.

 Les mer på www.visitflanders.no.

  • May 15, 2024

Kombiner turen med slottsbesøk, natur og kulturopplevelser for hele familien.

  • May 14, 2024

Reis i fotsporene til ikoniske malere som Rubens, Bruegel og Van Eyck med hjelp av guiden Flemish Masters in Situ.

  • May 8, 2024

Zwin-regionen byr på utallig små naturopplevelser i Zwin naturpark, enten det er å gå barbeint i sand, gjørme og saltmyr på "Barfotsstien", eller skogsbading.

  • May 7, 2024

Fra tilbake til 1500-tallet har Antwerpen vært en smeltedigel av kultur, historier, ideer, krydder, og mat og drikke. Dette har utvilsomt hatt en innvirkning på byens gastronomiske DNA. Hvert distrikt i Antwerpen tilbyr en helt egen kulinarisk karakter.

  • May 6, 2024

Sykkelrutene i Flandern gir unike muligheter til å utforske regionens vakre natur, lokale gastronomi og unike kulturarv.