Tourism Ireland
15 Mar
15Mar

(Pressemelding)I går holdt Tourism Ireland, turistrådet for øya Irland, sin årlige workshop for nordisk reiseliv, i København. Totalt 25 representanter fra den irske reisebransjen møtte ansatte fra 30 danske, svenske, norske og finske reisebyråer.

Workshop på St. Petri hotell i København

I går holdt det irske turistrådet Tourism Ireland sin årlige workshop for den nordiske reisebransjen på St. Petri hotell i sentrum av København. Representanter fra en rekke av øyas turistattraksjoner, hoteller og regionale turistråd møtte stort opp for å fortelle byråene om øyas mange turistopplevelser. 

- Vi er glade for å ønske så mange viktige personer fra den nordiske reisebransjen velkommen til vår årlige workshop i København denne uken for å møte mer enn 25 partnere fra øya og lære om vårt reiselivstilbud. Vårt mål er å øke bevisstheten om Irland blant disse innflytelsesrike turoperatørene og reisebyråene - og å hjelpe Irland og våre reiselivspartnere med å sikre en større andel av virksomheten deres i 2024 og utover, sier Emer Mac Diarmada, markedssjef Nordics. 

Workshopen ble gjennomført som en-til-en møter mellom de irske attraksjonene og reisemålene og reisebyråene. Etterpå var det middag og tidlig St. Patrick's Day feiring i hotellets restaurant.


Irske representantene på workshop'en

Lenke til video fra workshop her

Lenke til Tourism Ireland

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.