ANTOR Norway
Tourism Ireland
31 May
31May
Arranmore Island fyrtårn fra luften, Irland

Fyrtårn på Arranmore Island som finnes på strekingen Wild Atlantic Way (foto: Tourism Ireland).

(Pressemelding) Med et tilbud som omfatter skjønnhet som i en film, opplevelser utenfor alfarvei og et fantastisk flott kystlandskap, har Wild Atlantic Way blitt en av den irske øyas mest suksessrike turisthistorier. Etter 10 år, er den mer overbevisende enn noen gang. 

Dette året markerer 10 års jubileet for verdens lengste turistrute langs kysten. Wild Atlantic Way er en internasjonalt hyllet merket veistrekning på 2.500 km som strekker seg langs konturene av den vestlige kysten av Irland, fra landskapet Cork til landskapet Donegal. 

Med hele 188 spesielle punkter underveis som kan utforskes, har denne ruten ledet fryktløse reisende det siste tiåret til vestlige destinasjoner i Irland som tidligere ikke var «på kartet», noe som har bragt nesten 2 millioner nye besøkende til dette området hvert år. Fra øyeblikk av stille skjønnhet på gyldene strender til spektakulære kvelder på tradisjonelle musikkpuber; her er våre førstevalg når det gjelder musikkrelaterte opplevelser langs Wild Atlantic Way! 

Klikk her for mer informasjon 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.