ANTOR Norway
03 Apr
03Apr

(ANTOR) Her deler vi litt informasjon om noe av det som venter de reisende. 

Vilnius sikrer plassen blant Top 100 byer i verden. 

Euromonitor International publiserte nylig en liste der Vilnius ble nevnt blant Top 100 byer. Denne anerkjennelsen er et eksempel på at Vilnius øker sin anseelse som en internasjonal reisedestinasjon, basert på en kombinasjon av historisk sjarme og moderne innovasjon. 

Baltic Trails fokusert i Lonely Planet 2024

Den velkjente reiseguiden Lonely Planet, har anerkjent interessen for Baltic Trails ved å inkludere dem i sin 2024 utgave av guiden. Baltic Trails omfatter to langdistanse vandreruter som strekker seg gjennom Litauen, Latvia og Estland, med muligheter til å oppleve en uforglemmelig tur gjennom vakre landskap og historiske minnesmerker. 

100 års jubileum for Lithuanian Song Celebration

Fordyp deg i den rytmiske feiringen av Dainų šventė. Tusenvis av stemmer samler seg i et kor som uttrykker fortid, nåtid og fremtid i sang og dans. Opplev det historiske arrangementet med tradisjonell korsang og synkronisert folkedans. https://dainusvente.lt/en/

Vilnius Pink Soup Fest 

Rosa er en gjennomgående farge i Vilnius når Vilnius Pink Soup Fest går av stabelen (fotokilde: Lithuania Travel National Tourism Development Agency)

Vilnius maler byen rosa for den andre utgaven av Vilnius Pink Soup Fest. Den tradisjonelle sommerretten šaltibarščiai (kald betesuppe) har en sentral rolle. Fargespillet er stort I gater, butikker, barer og kunstgallerier i Vilnius. Byen oversvømmes av ulike sjatteringer av rosa og duften av šaltibarščiai lokker på lang avstand. 

https://www.govilnius.lt/pink-soup-fest 

Den største samlingen av historiske biler i Vilnius

Utforsk det historiske bilmuseet i verdensklasse, beliggende i legendariske Vilnius taxi park, rett ved gamlebyen. Her finner du mer enn 100 modeller som viser utviklingen i bilindustrien, fra de første motoriserte kjøretøyene til de mest moderne superbiler. Her kan du bli med på en reise med ikoniske personer.

https://www.govilnius.lt/visit-vilnius/places/en-auto-museum

Gå på kanten av TV-tårnet i Vilnius

Foto: 2_TV tower, Vlnius © Simas Bernotas 

Hva med en spasertur langs TV-tårnet i Vilnius, 170 meter over bakken? En fantastisk opplevelse av frihet, med en like fantastisk utsikt. 

https://tvbokstas.lt/en/edge-walk/

Planlegg din neste reise til Litauen, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen til landet der historie møter eventyr. Ta gjerne kontakt for mer informasjon. God tur!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.