ANTOR Norway
09 Apr
09Apr
Thailand Travel Mart Plus informasjon

TTM+ arrangeres med ca. 430 deltagende selgere fra hele landet (fotokilde: Tourism Authority of Thailand)

(ANTOR) Som Thailands ledende B2B arrangement for reisebransjen, arrangeres Thailand Travel Mart Plus (TTM+) fra 5. – 7. Juni 2024 på JW Marriott Khao Lak Resort and Spa in Khao Lak, Phang-nga. Online registrering for kjøpere og selgere er åpen fra 9. februar – 31. mars 2024 via den offisielle websiden www.thailandtravelmartplus.com

TTM+ er Thailands mest anerkjente årlige arrangement for reisebransjen, og her deltar ca. 430 selgere fra hele landet, inkludert områder og regioner som omfatter Central, Eastern, Northern, Northeastern (Isan), og Southern i Thailand. De ulike deltagerne vil presentere en overflod av produkter og tjenester som tilbys de besøkende, inkludert et mangfold av meningsfulle reiseopplevelser som illustrerer Thailands 5 F grunnleggende drivkrefter, kjennetegnet av: Food, Film, Festival, Fight og Fashion – og et enormt spekter av bærekraftige reiselivsprodukter. 

Programmet for TTM+ 2024 vil omfatte elementer som registrering, åpningsseremoni, TTM Talk, Thailand Product Update, sekvenser for onsite møteavtaler, en velkomstmottagelse den 5. juni, og 2 fulle dager med møteavtaler mellom kjøpere og selgere den 6. og 7. juni. Det blir også pre-tours til Phang-nga med hovedfokus på velvære, soft adventure og bærekraft, samt post-tours for å oppleve ulike reisemål i de fem regionene i Thailand. 

Bli med oss på TTM+ 2024, ett av de mest særpregede bransjearrangementene I reiselivet, og bli en aktør I forhold til kvalitetsturisme med sikte på å opprettholde balansen mellom økonomien, samfunnet og miljøet. 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.