Hotels.com
16 Feb
16Feb

(Pressemelding) Oslo, 15. februar 2024 – De kaldeste månedene av året i Norge er mørke, og nordmenn er desperate etter litt etterlengtet vitamin D. På den lyse siden er sesongen motsatt på den  andre siden av kloden, så jo lenger du reiser fra Nord, jo mer sollys kan du forvente.  Enten du leter etter dager fylt med sol eller bare en time eller to mer dagslys, kan Hotels.com hjelpe deg med å finne ditt perfekte sted.

Ifølge data fra Hotels.com har søk etter destinasjoner med mer sollys økt etter jul. Med søk etter Portugal oppe med en imponerende 155 % og søk etter Frankrike og Thailand oppe med henholdsvis 145 % og 60 %1. Det er tydelig at nordmenn leter etter en solrik flukt etter ferien når  vi blir minnet om at sommerlyset er minst fire måneder unna. Hvor mye sol vil gjøre susen for deg? Kanskje en tur til Frankrike eller London er nok, eller så  ser du lenger ut til Asia, Afrika eller til og med Australia, for å få maksimal mengde vitamin D.  For å hjelpe deg med å navigere, lister Hotels.com opp destinasjoner med økende mengde  dagslys i februar blant de mest søkte destinasjonene for nordmenn.

Villa Maïa, Frankrike – 11t 06 min dagslys per dag

Hvis du har vært i Paris og ønsker å se noe nytt mens du nyter flere timer med dagslys og sol,er Lyon stedet. Besøk Frankrikes tredje største by kjent for sin gastronomi og bo på denluksuriøse Villa Maïa. Ta en spasertur i de vakre hagene som ser ut som naturlandskap. Ikkebekymre deg hvis det blir litt kjølig utenfor, det oppvarmede innendørsbassenget kommer medrikelig med naturlig lys så du kan nyte utsikten.

The One Palácio da Anunciada, Lisboa, Portugal – 11t 19 min dagslys per dag

Med Portugal som tydelig trend akkurat nå, er dette stedet å være. Bo på det elegante The One Palácio da Anunciada, som ligger i hjertet av historiske Lisboa, nær kjente landemerker og must-sees. Hvis været tillater det, må du ikke glemme å ta inn solstrålene ved det vakre takbassenget.

Fair House Villas & Spa, Koh Samui, Thailand – 11t 26 min dagslys per dag

For de fleste nordmenn er Thailand synonymt med sol, og øya Koh Samui er en favoritt blant. Nyt solen på det romantiske Fair House Villas & Spa, vakkert beliggende ved stranden i tropiske omgivelser ved havet. Bo i moderne thailandsk stilvillaer og suiter og nyt et dobbelt nivåsvømmebasseng, en restaurant ved stranden med lounge og bar og et havutsikt treningsstudio.

SOUL Atlantic Palms, Cape Town, Sør-Afrika – 12t 49 min dagslys per dag

Vibe Hotel Sydney Darling Harbour, Sydney, Australia – 12t 50 min dagslys per dag

Hvis du leter etter en solrik flukt til en eklektisk by med mange ting å gjøre, er Sydney stedet for  deg. Bo på det vakre Hotel Sydney Darling Harbour, et moderne hotell med en elegant  murstein- og treestetikk. Til tross for at det ligger midt i byen, tilbyr hotellet et fredelig miljø takket være sin skjulte beliggenhet. Når solen går ned, kan du dra opp til den livlige takbaren for  å nippe til champagne eller tilbringe dagen lounging og kjøle deg ned med utsikt i løpet av  sommermånedene.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.