ANTOR Norway
Czech Tourism
18 Jun
18Jun
Utkikk over Golf and Ski Resort i Ostravice, Tsjekkia

Spill golf på fem-stjerners Golf & Ski Resort Ostravice som har fusjonert med Prosper Golf Resort i Čeladná (foto: Czech Tourism).

To fascinerende golfanlegg har slått seg sammen for å skape en unik attraksjon i Tsjekkia; en 55 hulls golfdestinasjon. 

Gjestene ved denne golfdestinasjonen i den østlige delen av landet, skapt gjennom fusjonen mellom Prosper Golf Resort i Čeladná og den fem-stjerners Golf & Ski Resort Ostravice, kan nyte godt av tre 18- hulls mesterskapsbaner, to restauranter, tre hoteller, et wellness senter og to golfakademier. De vil nå bli ledet av den verdenskjente spanske coachen Gonzalo Sánchez, en akkreditert PGA Golf Professional og en autorisert instruktør fra det globale Stack and Tilt Golf Academy. 

En annen unik golfopplevelse i Tsjekkia er Oaks Prague, den eneste golfbanen i landet med PGA National lisens, åpnet i 2020. Den vant avstemningen om å være den beste golfbanen i Tsjekkia fire år på rad i World Golf Awards. Denne banen ble utformet av den verdenskjente golfdesigneren Kyle Philips, en pioner når det gjelder miljømessig bærekraftig design. Hans stil har blitt anerkjent i form av fire baner rangert blant verdens topp 100 golfbaner. 

Les mer på https://www.visitczechia.com/nb-no 

Torg i Praha

Kombiner med golf-tur med rundtur i Praha. Fantastisk Arkitektur! (foto: Czech Tourism).

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.