ANTOR Norway
27 Mar
27Mar

Brno (fotokilde: Czech Tourism Scandinavia and Finland)

(ANTOR) Fairmont Golden Prague er planlagt åpnet I Praha litt senere I år. Hotellet forventes å bli det mest luksuriøse 5-stjerners hotellet i byen. Det tilbyr 297 de luxe rom og suiter, et romslig Fairmont Spa med innendørs og utendørs bassenger, 3 restauranter og 3 barer, og en fantastisk ballsal med plass til 400 gjester. 

I 2024 skal Tjsekkia feire 'Year of Czech Music', for å ære sine musikalske skatter. Fra klassiske «maestros» som Bedřich Smetana til moderne klanger, der landets varierte musikalske landskap vil prege sentrale scener gjennom hele året. Konserter, festivaler og andre arrangementer vil framvise den stadige innovasjon og påvirkning fra tsjekkiske komponister og musikere. 

Afar Magazine har utpekt Brno til en av de topp 25 reisemålene i 2024 for sine velkjente musikkscener og særpregede sjarme. 

De unike kulturelle opplevelsene i Brno, det eksepsjonelle kjøkkenet og den artistiske atmosfæren gjør byen til et sted som må besøkes. Brno har også blitt æret med betegnelsen “European Capital of Christmas». https://www.visitczechia.com/nb-no

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.