ANTOR Norway
20 Mar
20Mar

Foto: ©TVB Paznaun - Ischgl 

(ANTOR) Østerrike byr på enestående sykkelopplevelser for enhver smak. Uansett om du er på familieferie, søker eventyr, eller er ute etter en fysisk utfordring, finnes det en sykkelrute for deg. 

For familier eller de som ønsker en avslappet tur, er el-sykkelen på en flat rute det perfekte valg for alle aldre. Her kan man nyte den vakre østerrikske naturen, som flyter forbi. Eventyrlystne personer vil elske gravelsykling, som bringer deg vekk fra de alminnelige veiene og inn i hjertet av Østerrikes fjellkledte landskap på grus- og skogsstier. Det er en fantastisk måte for å kombinere fysisk aktivitet med naturopplevelser. 

For dem, som søker en ekte utfordring, tilbyr mountainbike-rutene spennende terreng og tekniske utfordringer i Østerrikes skoger. Opplev fart og spenning, mens du samtidig kan nyte den imponerende utsikten. 

Uansett hvilket valg du gjør, kan vi love at en sykkelferie i Østerrike er en uforglemmelig kombinasjon av mosjon, utforskning og naturskjønne opplevelser. Pakk ned sykkelhjelmen din og forbered deg på eventyr i det østerrikske vårlandskapet!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.