ANTOR Norway
Ras Al Khaimah Tourism Development Authority
03 Jun
03Jun
Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi Desert signaturvillaer eksteriør

Nyt en luksuriøs ferie på en av Ritz-Carlton signatur villaer (foto: RAKTDA).

(Pressemelding) Det luksuriøse hotellet Ritz-Carlton Ras Al Khaimah Al Wadi Desert, som ligger i ørkenen Ras Al Khaimah, løfter nå det i utgangspunktet høye luksusnivået til et nytt nivå med sine nye «Signature Villas». 

Villaene har hver et areal på 900 kvm, hvorav 490 av dem utgjør innendørsområdet bestående av to soverom, to bad og en stor stue med gulv-til-tak-vinduer som får det til å føles som om ørkenlandskapet er forlenget innvendig. Det store kjøkkenet inneholder en gratis minibar som etterfylles hver dag med snacks og drikke i henhold til gjestenes preferanser. I tillegg har du også ditt eget treningsstudio, slik at du kan holde deg i form under ferien. Utenfor har du ditt eget 50 m2 evighetsbasseng med solsenger og et koselig salongområde. 

Villaene er bygget med god plass i mellom, slik at du får følelsen av at du bor i din helt egen ørkenoase, og avhengig av om du er en A- eller B-person, kan du bo i en villa som enten vender mot soloppgang eller solnedgang. Under oppholdet vil du ha din egen personlige butler, og det vil være mulighet for å få frokost servert på eget kjøkken laget av en personlig kokk.

Ritz-Carlton signature villa master bedroom, Ras Al Khaimah

Enten du er A- eller B-person, kan du velge en villa som er vendt enten mot soloppgang eller solnedgang (foto: RAKTDA).

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.