ANTOR Norway
29 Mar
29Mar

Rolig luksus (fotokilde: Ras Al Khaimah Tourism Development Authority)

(ANTOR) Utforsk det store utvalget av hoteller og resorts i Ras al Khaimah, med hvite sandstrender, en overflod av kulinariske lekkerheter og en mengde aktiviteter og rekreasjonstilbud. 

Nylig åpnet Anantara Mina Al Arab Ras Al Khaimah Resort med 174 rom, suiter og Maldivisk inspirert “overwater pool” villaer, beliggende midt blant frodig grønn mangroveskog og med utsikt over den arabiske gulfen. 

I tillegg, har Marjan Island Resort gjennomgått en oppgradering og er nå markedsført som Pullman Resort Al Marjan Island f.o.m. 5. februar. De 300 rommene og suitene er fullrenovert, og med 5 spisesteder som tilbyr et spekter av kulinariske opplevelser. 

Enda flere spennende hotellåpninger er planlagt i Ras Al Khaimah! Du kan se frem til den storslåtte åpningen av Sofitel Al Hamra Beach Resort i april, som tilbyr 300 moderne rom. Kort tid etter dette kommer debuten for Westin Hotel and Resort Ras Al Khaimah, med 232 rom, og Rove Al Marjan Island, et 3-stjerners hotell med 440 rom, og begge er planlagt åpnet i 4. kvartal. 

Klikk her for å sjekke ut alle hoteller & resorts i Ras Al Khaimah

Merk av i din kalender! 

Ikke gå glipp av muligheten for å møte oss og bli oppdatert på den seneste utviklingen i natur emiratet Ras Al Khaimah. Sett av datoen for RAK Exclusive Roadshow i Oslo den 3. september. Bli med og treff vårt team, samt representanter fra hoteller og DMC´s over hele emiratet. Følg med for flere detaljer!

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.