ANTOR Norway
Østerrikes Turistbureau
07 Jun
07Jun
Mann og kvinne på fjelltur ved St. Anton am Arlberg, Østerrike

På fjelltur ved St. Anton am Arlberg (foto: F: Patrick Bätz , ©TVB).

(Pressemelding) Østerrike er kjent som en fremragende vinterdestinasjon, med sine snøkledte alper. Men det er også et fantastisk land å besøke om sommeren, med rike og varierte muligheter. 

Her forvandles Østerrikes vinterlandskap nemlig til grønne områder, som er ideelle til mange former for utendørs aktiviteter. Vandreturer, mountainbiking, og klatring er populære aktiviteter, som du kan gjennomføre i fjellene. Velanlagte stier og ruter leder eventyrlystne gjennom betagende landskaper med utsikt til krystallklare sjøer og blomstrende enger. Landet byr også på en rekke kulturelle opplevelser med festivaler, musikkarrangementer og lokale markeder, hvor du kan smake på kulinariske spesialiteter og viner.

Du kan også utforske landets rike historie ved besøk på slott, museer og i historiske byer, som blomstrer i sommermånedene. Dessuten er Østerrike hjemsted for en rekke termiske bade- og wellness-sentere, som utnytter naturlige varme kilder. Perfekt til avslapning etter en dag fylt med aktiviteter. 

Alt i alt er Østerrike ikke kun en vinterdestinasjon, men en allsidig perle, som skinner like klart om sommeren, når naturen, kulturen og det gode været skaper perfekte rammer for en uforglemmelig ferie.

Person som stuper i en innsjø ved Kitzbühl, Østerrike

Nyt et godt bad i en innsjø Kitzbühlregionen (foto: ©Stefan-Ringler).

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.