MSC Cruises
21 Feb
21Feb

(Pressemelding) MSC Cruises lanserer vinteren 2024/2025 en helt ny cruiserute fra en av nordmenns favorittdestinasjoner, Kanariøyene, med ombordstigning på Gran Canaria eller Tenerife. I løpet av det 7 netter lange cruiset med MSC Opera kan gjestene gå i land på fem Kanariøyer og Funchal på Madeira. Med opptil 16 timer i havn er det rikelig med tid til å nyte det hver destinasjon har å by på.

Nyt strandlivet på Playa de las Canteras på Gran Canaria

- Vi er veldig glade og spente på den kommende sesongen. Cruising fra Kanariøyene er noe vi i Norden har etterlyst i flere år. Nå er dette endelig en realitet, sier Claes Tamm, nordisk sjef for MSC Cruises.

Kanariøyene er et av nordmenns mest populære feriemål, og MSC Cruises presenterer nå endelig muligheten til å oppleve Kanariøyene fra sjøsiden. Premierereisen finner sted i november 2024, og skipet MSC Opera tilbyr ombordstigning på Gran Canaria eller Tenerife. Cruiset varer fra november 2024 til mars 2025 (20 uker).

- Vi ser dette som en perfekt mulighet til å vinne terreng hos nye kunder som ennå ikke har prøvd denne hyggelige reiseformen. Og volumene er der. I fjor reiste rundt 1,3 millioner mennesker til Kanariøyene bare fra Norden, og rundt 370 000 fra Norge, avslutter Claes Tamm.

Passasjerene har mulighet til å ligge i havn i opptil 16 timer, noe som gir god tid til å oppleve hva de ulike øyene har å by på. Blant høydepunktene på cruiset er besøk i hovedstedene Las Palmas, Puerto del Rosario, Funchal, Arrecife og Santa Cruz de la Palma

Om MSC Opera

MSC Opera

Om bord på MSC Opera finnes det flere gourmetrestauranter, et kasino, et avslapningssenter og et bassengområde. For de minste er det et utendørs badeland, mens familiens tenåringer kan prøve spennende VR-opplevelser. MSC Opera har også flere muligheter for dem som ønsker å holde seg aktive i ferien, blant annet et treningsstudio og en løpebane.

Opplev Tenerife - Orotava

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.