ANTOR Norway
BVI Tourist Board
20 Jun
20Jun
Dykking i De britiske jomfuøyene

Bli med på dykkefestival og oppdag De britiske jomfruøyenes maritime skatter (foto: BVI Tourist Board).

(Pressemelding) Sommeren kommer til BVI med en rekke arrangementer, fra livlige festivaler og seilregattaer til strandfester og kulinariske herligheter, noe som gjør det til en sesong med endeløs spenning og levende øykultur. 

BVI Wreck Week, kom og feir de maritime skattene våre mellom 16. og 22. juni sammen med oss her på De britiske jomfruøyene. Nyt de fantastiske undervannsvrakene og kunstrevene våre- JA, vi har noen nye. Alle BVI operatørene, BVI Tourist Board og mange lokale steder jobber for å gi deg et fantastisk utvalg av arrangementer og spesialtilbud for å hjelpe deg med å få et innblikk i vår sjøfartshistorie, tradisjoner og pågående restaureringsprosjekter.

Oppdag mer her: https://bviwreckweek.com/ 

BVI Emancipation Festival, som arrangeres den første uken i august, markerer opphevelsen av slaveriet og feirer kulturen på De britiske jomfruøyene. Her kan du oppleve musikk, dans, parader, matmesser, opptog og idrettsarrangementer. Den store paraden den første mandagen i august er festivalens høydepunkt. Besøk Facebook-siden @VirginIslandsFestival for oppdateringer. 

Se alle arrangementene på følgende lenke: https://www.bvitourism.com/events

Parade på De britiske jomfruøyene

Opplev musikk, dans, parader, matmesser, opptog idrettsarrangementer (foto: BVI Tourist Board).

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.