Hotels.com
26 Jun
26Jun

(Pressemelding) 2024 ser ut til å bli en sommer full av sport, med et imponerende utvalg for fans. De kommende månedene vil domineres av to store begivenheter i Europa: Europamesterskapet i fotball i Tyskland og verdens største sportsarrangement i Frankrike, som inkluderer alt fra friidrett til golf og sykling. 

Når verden forbereder seg på spenningen ved prestisje-turneringene, rettes søkelyset mot vertsnasjonene Tyskland og Frankrike. Fra sommerlekene til den elektriske fotballatmosfæren, kan Hotels.com hjelpe sportsentusiaster med å finne sitt perfekte sted for en sommer fylt med spenning og konkurranse. 

Selv om Norge ikke kvalifiserte seg til fotballmesterskapet i år, virker nordmenn ivrige etter å oppleve spenningen på nært hold, enda mer enn OL i Paris. Norske søk etter Tyskland under turneringen har økt med 24% sammenlignet med samme periode i fjor. Norske søk etter Frankrike under konkurransen har økt med 14% sammenlignet med samme datoer i fjor. 

Mens fotballmesterskapet foregår i ti byer over hele Tyskland, har noen byer tiltrukket seg flere globale reisende, med hovedstaden Berlin på toppen. München (253 %), Köln (97 %) og Frankfurt (27 %) har imidlertid hatt den største økningen i søk sammenlignet med samme datoer i fjor.

De fem mest søkte tyske vertsbyene under Europamesterskapet i fotball: 

  1. Berlin
  2. München
  3. Frankfurt
  4. Köln
  5. Hamburg

De fem mest søkte franske vertsbyene under sommerlekene: 

  1. Paris
  2. Lyon
  3. Marseille
  4. Lille
  5. Bordeaux

Lille (198%) og Lyon (21%) opplevde den største økningen i søk under lekene sammenlignet med samme datoer i fjor. Mens disse to sportsbegivenhetene kjemper om oppmerksomheten, er det ingen tvil om at begge begivenhetene fenger publikum verden over. Enten du heier på dine favorittutøvere eller opplever spenningen i fotballkampene, har Hotels.com de perfekte overnattingsstedene mens du opplever denne uforglemmelige sommeren med sport.

Provocateur, Berlin, Tyskland

Rom på Provocateur i Berlin

Provocateur ligger nært Olympiastadion hvor fotball-EM-finalen spilles (foto: Hotels.com).

Det vakre Provocateur i Berlin tilbyr elegante rom, fine restauranter og spa-fasiliteter. Ikke bare er det flott for designentusiaster, men det ligger også ideelt nær Olympiastadion hvor EM-finalen skal spilles, noe som gjør det perfekt for fotballfans som ønsker å oppleve den spennende kampen. Fordyp deg i byens levende kultur samtidig som du nyter en minneverdig fotballopllevelse!

Ameron München Motorworld, München, Tyskland

Rom på Ameron München Motorworld, München

Ameron München Motorworld ligger i nærheten av Allianz Arena (foto: Hotels.com).

Hvis du er en sportsentusiast som ikke bare elsker fotball, men også har lidenskap for motorsport, så er dette hotellet for deg. Beliggende nord i München, nær Allianz Arena, finner du Ameron München Motorworld, et unikt sted med moderne fasiliteter som kombinerer fascinasjonen for kjørekultur med stor komfort. Det moderne designet, fasiliteter som treningssenter og badstue, samt nærheten til fotballstadionet, gjør det til det ideelle valget for ivrige fotballfans som ønsker både komfort og bekvemmelighet under oppholdet.

Hotel Saint-Marc, Paris, Frankrike

Rom på Hotel Saint-Marc, Paris

Hôtel Saint-Marc ligger i nærheten av flere arrangementstederfor OL i Paris (foto: Hotels.com).

I hjertet av Paris, bare noen skritt fra Operaen og Louvre, tilbyr Hôtel Saint-Marc en stilig oase som kombinerer luksus og design. Den kombinerte innredningen av vintage-møbler og skreddersydde kreasjoner skaper en unik atmosfære. Med sin sentrale beliggenhet er hotellet innen gangavstand fra flere arrangementsteder, inkludert Pont Alexandre III og Grand Palais, hvor blant annet maratonsvømming og fekting vil finne sted.

Molitor Hôtel & Spa Paris – MGallery Collection, Paris, Frankrike

Rom på Molitor Hôtel & Spa, Paris

Molitor Hôtel & Spa ligger like ved Parc des Princes, som er en av arenaene i Paris OL (foto: Hotels.com).

Med sin blanding av historisk sjarm og moderne fasiliteter, tilbyr Molitor Hôtel & Spa en uforglemmelig opplevelse og et sted hvor gjestene kan slappe av etter en dag med sport og spenning. Hotellet har flotte spa-fasiliteter, et moderne treningsstudio og to store bassenger for de som ønsker å kanalisere sin indre svømmer eller stupespesialist hvis de lar seg inspirere av lekene. Enda bedre er det at hotellet kun er en 5- minutters spasertur fra Parc des Princes, en av arenaene.

Om undersøkelsen

Undersøkelsen er utført på søk mellom 10.03.2024 og 07.06.2024 med innsjekking mellom 14.06.2024 og 14.07.2024 for Tyskland, og på søk mellom 10.03.2024 og 07.06.2024 med innsjekking mellom 26.07.2024 og 11.08.2024 for Frankrike.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.