HemsedalUpNDown
07 Mar
07Mar

(Pressemelding) Destinasjon Hemsedal er stolt over å annonsere det niende året med Norges råeste skirace, Hemsedal Up N' Down, som finner sted 9. mars 2024. Med 540 entusiastiske deltakere allerede påmeldt, ligger årets arrangement an til å bli det mest suksessfulle noensinne, langt foran tidligere års påmeldinger.

Rekord påmelding

Siden påmeldingen åpnet 15. oktober har interessen for Hemsedal Up N' Down vært uten sidestykke, med kjente skistjerner blant de påmeldte. Dette unike racet gir entusiaster sjansen til å kjøre mot tidligere alpinister og teste egne grenser i Hemsedal Skisenter.

Utrolig gøy å se at det er så stor interesse for Hemsedal Up N’ Down. Og det at vi ligger an til rekordmelding, gir oss enda mer motivasjon til å arranger racet! Sier daglig leder for Destinasjon Hemsedal, Richard Taraldsen.

Opp på alle 3 toppene

Hemsedal Up N`Down er ett heisbasert skirace hvor man tar heis opp og hocky ned. Racet tar deg opp på alle 3 toppene i Hemsedal Skisenter. Hvor man deltar med lag, man kan enten være i dame, herre eller mix klassen og man kan være 2 eller 3 på laget. Eller om man ønsker å ta det litt med ro så kan man delta i Hyggeklassen, den klassen starter sist i racet.

Forberedelser til 10-års jubileum

Med blikket fast rettet mot fremtiden, ser vi også frem til å feire 10 års jubileum neste år. Dette markerer en betydelig milepæl for Hemsedal Up N' Down, og planleggingen for en enda større feiring er allerede i gang.

Premier og partnere

Takket være våre hovedpartnere, Helly Hansen, BMW, Coca-Cola, og SkiStar, kan deltakerne se frem til fantastiske trekkepremier. BMW Norge trekker ut 2 stk. BMW iX1 som man kan vinne i tre måneder. I tillegg til dette er det et drøss av trekkepremier fra lokale og eksterne bedrifter.

 Bli med på moroa!

Vi inviterer skientusiaster og eventyrlystne til å bli en del av dette spektakulære racet.

For mer informasjon og påmelding, besøk vår nettside www.hemsedalupndown.com 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.