ANTOR Norway
22 Mar
22Mar

Fantastisk utkikkspunkt på St. Martin (fotokilde: Saint Martin Tourist Office)

(ANTOR) Turistkontoret på St. Martin har nettopp utgitt den kulinariske guideboken «The Friendly Guide», forandre gang. Og på samme måte som siste år, er den spekket med interessante artikler om Gastronomi Festivalen 2023 og gastronomien generelt på øya.

Du kan bl.a. lese om vinneren i kategorien “Gourmet Restaurants", Sébastian Landrin. Les både om hans livshistorie som kokk, og om hvordan han inkorporerte tema-ingrediensen Hibiscus i gourmet-rettene, og kjenn at du får vann i munnen...Du kan også få tilfredsstilt din nysgjerrighet når det gjelder landbruket på St. Martin og lese intervjuer med tre forskjellige bønder, og avdekke hvordan gjensidig støtte, fellesskap og generasjoners kunnskap er en stor del av landbrukskulturen på St Martin.

«The Friendly Cuisine» er et uunnværlig redskap når du skal gi råd til dine kunder om kulinariske opplevelser på St. Martin.

Guide-boken fra St. Martin Turistkontor, kan du finne her: https://www.calameo.com/read/007011341ecfcbc8ad9c8 eller på turistkontorets hjemmeside.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.