MSC Cruises
07 May
07May
Strand på Bahamas

Karibia er et populært reisemål året rundt, kjent for sine utrolige hvite sandstrender, krystallklare vann, storslåtte landskap og sjarmerende kystbyer, fylt med rik kultur og historiske steder. MSC Cruises presenterer nå sommerens cruise med reiseruter til noen av de mest ettertraktede destinasjonene i regionen, som Bahamas, Den dominikanske republikk, Jamaica, Martinique og Mexico, blant andre (foto: ©MSC Cruises, F: PPI Group).

(Pressemelding) Enten du er ute etter en ferie fylt med eventyr eller den karibiske solens varme, tilbys det unike opplevelser som passer for alle. Om bord kan gjestene nyte internasjonal gourmetmat, underholdning, et bredt utvalg av aktiviteter for alle aldre, luksuriøse spa- og treningssentre og stilfull innkvartering. I land kan de reisende glede seg over et omfattende utvalg av morsomme aktiviteter og utflukter for gjester i alle aldre. Denne sommeren vil fire MSC-skip seile i Karibia:· 

 • MSC Magnifica - tre til syv netter fra Miami 
  Key West (Florida), Costa Maya og Cozumel (Mexico), Isla de Roatan (Honduras), Belize City (Belize), Nassau og Ocean Cay MSC Marine Reserve (Bahamas). 
 • MSC Seascape - syv netter fra Miami 
  San Juan (Puerto Rico), George Town (Caymanøyene), Puerto Plata (Den dominikanske republikk), Ocho Rios (Jamaica), Cozumel (Mexico) og Ocean Cay MSC Marine Reserve. 
 • MSC Meraviglia - syv netter fra New York 
  Port Canaveral, Nassau og Ocean Cay MSC Marine Reserve 
 • MSC Seashore - tre til syv netter fra Port Canaveral  
  Nassau, Ocean Cay MSC Marine Reserve, Costa Maya og Cozumel.

Ocean Cay MSC Marine Reserve

Alle skip som seiler i Karibia sommeren 2024 vil besøke Ocean Cay MSC Marine Reserve, MSC Cruises' private øy i Bahamas. Det tropiske paradiset Ocean Cay byr på over åtte strender i verdensklasse og massevis av aktiviteter, alt omgitt av krystallklart vann. Øya er også hjemsted for MSC Foundations Super Coral Programme, som har som mål å restaurere øyas korallrev og bidra med kunnskap til hele verden.

Queens Staircase i Nassau på Bahamas er mest bestilte utflukten på cruise i Karibia blant norske cruiseturister, ifølge MSC Cruises' cruisebarometer* (foto: MSC Cruises).

Nordmenns cruisevaner sommeren 2024 

Ifølge MSC Cruises' eget cruisebarometer* er sommermånedene (mai-oktober) de mest populære blant norske cruiseturister. I 2023 bestilte 57 prosent cruise i perioden mai-oktober (for MSC Cruises Nordic), med juni (19,7 prosent) som den mest populære måneden å dra på cruise. Utflukter er alltid populære alternativer, og den mest bestilte utflukten på cruise i Karibia er Queens Staircase i Nassau på Bahamas. 

MSC YACHT CLUB 

MSC Yacht Club er den ultimate luksuscruiseopplevelsen som tilbys på alle skip i Karibia (unntatt MSC Magnifica) i sommerhalvåret. Konseptet "skip i skipet" innebærer en rekke privilegier og personlig tilpassede tjenester som er skreddersydd til hver enkelt gjests behov. Med Yacht Club får gjestene blant annet tilgang til 24-timers butler- og concierge-service, luksuriøse suiter, private fasiliteter som svømmebasseng og soldekk, en eksklusiv restaurant og en stilig lounge.

*Cruisebarometeret 2024 presenterer trender og vaner blant norske cruiseturister. Data fra MSC Cruises 2023.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.