ANTOR Norway
Visit Saudi
12 Jun
12Jun
Sindalah, øy i Saudi-Arabia

Luksuriøs ferie på Sindalah (foto: NEOM.com / United Spirit Nordic)

(Pressemelding) NEOM er et 26.500 kvadratkilometer stort megaprosjekt nordvest i Saudi-Arabia, kjent for prosjekter som «The Line», feriestedet Trojena og Sindalah Island. 

Hampton by Hilton-hotellet vil åpne i NEOM tidlig i 2025. Det er et samarbeid mellom Cayan Group og NEOM, og blir det andre Hampton by Hilton-hotellet i NEOM. 

Marriott International har inngått en avtale med NEOM om å åpne sitt andre Ritz-Carlton Reserve i Saudi-Arabia. Det nye luksushotellet kommer til å ligge i Trojena og vil inneholde 60 villaer med ett til fire soverom, et eksklusivt spa, svømmebassenger og flere spisesteder. Dette er det syvende samarbeidsprosjektet mellom Marriott International og NEOM. 

Det siste prosjektet NEOM har kunngjort, er Jaumur: Jaumur er et eksklusivt boligområde som er planlagt rundt en spennende marina for over 6.000 innbyggere. Prosjektet omfatter 500 marinaleiligheter og nesten 700 luksusvillaer med tilgang til vannkanten og private fortøyningsplasser, samt to destinasjonshoteller med 350 luksuriøse rom og suiter.

For mer informasjon les på https://www.sta.gov.sa/en/home.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.