ANTOR Norway
El Salvador Travel
21 Jun
21Jun
Krater i El Salvador

Oppdag kratere og vulkaner (foto: F: Alex Maxin, Plexels).

(Pressemelding) Vi vil gjerne få invitere deg til El Salvador! Et land der eventyr, kultur og natur er tett knyttet sammen. Bli kjent med den varierte underholdningsverdien det kan ha for deg. 

Visste du at kaffe fra El Salvador er blant de beste i verden? Du vil elske et besøk på kaffeplantasjene i Apaneca, der du kan teste de beste kaffebønnene i området og lære om produksjonsprosessen omgitt av flott natur og sjarmerende landsbyer. 

For adrenalinelskere, kan El Salvador tilby noen eventyrlige aktiviteter. Du kan besøke Surf City La Libertad og benytte bølgene ved El Tunco stranda til surfing eller bare nyte det varme vannet. Bare noen få minutter fra stranda, kan du skifte omgivelser og nyte fjellene i Parque Natural Walter Thilo Deininger, en opparbeidet opplevelsespark i vakker natur. 

I byen bør du ikke gå glipp av Parque Nacional El Boqueron, beliggende i krateret til en aktiv vulkan. Fordyp deg i historie og antropologi med et besøk ved det arkeologiske området Joya de Ceren, kjent som «Amerikas Pompei» og Tazumal, der det finnes rester etter den historiske Maya-kulturen. 

Hvis du foretrekker å finne hyggelige reisemål, vil du elske Suchitoto. Denne kolonibyen er hjemstedet for et uvurderlig spekter av kultur og historie, brosteinsbelagte gater, gamle porter og et yrende kulturliv, eller Concepcion de Ataco, berømt for sine fargerike veggmalerier og husflidsprodukter, beliggende vest i landet. 

Utforsk ruvende vulkaner, som Izalco og Santa Ana, og nyt den spektakulære utsikten. Og ikke å forglemme det renoverte Centro Historico de San Salvador, som venter på deg med sin arkitektur i kolonistil, plasser fulle av liv og et imponerende bibliotek, det største i Sentral-Amerika. 

Les mer på https://elsalvador.travel 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.