VIVA Cruises
02 Jul
02Jul

(Pressemelding) Den europeiske elvecruisespesialisten VIVA Cruises' 2025-brosjyre er fullpakket med spennende nyheter. Neste års program vil inneholde 64 reiseruter langs Europas mest populære elver, nye havner og lanseringen av de splitter nye Douro-cruisene om bord på det nybygde skipet PORTO MIRANTE. Alle de 2025 reisene er allerede tilgjengelige for bestilling på nett. 

Viva Cruises' MS Swiss Ruby på elven Oise

MS Swiss Ruby på elven Oise (F: © Xavier Renoux, Oise Turisme, lisens: Media use).

Med over 60 reiseruter å velge mellom, utvider VIVA Cruises nok en gang tilbudet sitt i 2025. Andrea Kruse, administrerende direktør i VIVA Cruises, sier: "Vi opplevde økt etterspørsel i fjor, spesielt fra internasjonale markeder. Vi imøtekommer denne etterspørselen nå i 2025, med nye avgangs- og ankomsthavner, nye ruter og nytt innhold."

Nye cruise på Douro, og nye havner i Nederland og Frankrike

Neste år vil PORTO MIRANTE åpne en ny æra for VIVA Cruises. Det nye Douro-skipet, som ble døpt i mai i år, vil seile på den ettertraktede portugisiske elven fra mai 2025. Det nybygde skipet vil tilby turer til og fra Porto, med overnattinger i den vakre kystbyen. 

VIVA Cruises har også lagt til følgende nye havner i programmet for 2025: Lelystad, Middelburg og Bruinisse i Nederland, byen Braubach i Tyskland og LeverinhoRegua, Vega Terron og Pinhão i Portugal, i tillegg til Porto, på de nye Douro-rutene. 

Viva Cruises' VIVA TWO Katarakten på elven Donau

VIVA TWO Katarakten på elven Donau (foto: VIVA Cruises, lisens: Media use).

Nye ruter for populære reiser

For å møte den økte etterspørselen etter korte reiser - spesielt i årets første kvartal når andre cruiserederier fortsatt ligger i dvale - åpner VIVA Cruises sesongen 2025 i januar med cruise på tre skip: VIVA ONE, VIVA TWO og VIVA ENJOY. 

Den populære Donau-elven vil igjen bli betjent av VIVA TWO. Gjestene kan nå bestille 5-netters byturer til og fra Passau (Tyskland) og 5-netters krimturer. I tillegg til de velprøvde 11- og 15-netters reisene vil skipet, som ble døpt i 2023, også tilby flere avganger fra Wien neste år som svar på økt etterspørsel fra internasjonale kunder. 

Det nyeste tilskuddet til flåten, VIVA ENJOY - som lanseres i høst - vil forbinde Amsterdam, Budapest og Wien for første gang i 2025 med nye 7-, 10- og 14-dagers reiseruter, inkludert en tur gjennom Jernportene, en spektakulær kløft i Donau. Neste år vil VIVA ENJOY i tillegg seile velværecruise fra/til Frankfurt og ukentlige cruise fra Frankfurt til Amsterdam. 

I fremtiden vil det også bli lagt til lengre turer på Rhône, med VIVA VOYAGE fra Arles til Lyon, med en overnatting i Lyon.

Bartender om bord på VIVA Cruise VIVA ONE

Nyt forskjellige severdigheter om bord på VIVA Cruises' skip (foto: VIVA Cruises, lisens: Media use).

Nye teatercruise og fest i Kiel

VIVA Cruises har fulgt opp populariteten til temacruise og vil i 2025 legge til et "teatercruise" i programmet. Etter en oppussing neste vinter vil SWISS RUBY for første gang ha åtte suiter der gjestene vil bli underholdt både om bord og i land på en ukes lang reise fra Düsseldorf til Berlin. 

Gjestene vil få muligheten til å delta på spennende guidede turer, blant annet en unik Schimanski-tur (en berømt tysk drapsetterforsker) i Duisburg, som gir et innblikk i produksjonen av den berømte krimserien. En tur til Hans Otto Theater i Potsdam vil også imponere besøkende med sin historiske atmosfære og sofistikerte produksjoner. 

For seilentusiaster vil VIVA Cruises også tilby et 8-netters cruise fra Berlin til Kiel i juni 2025 i forbindelse med Kieler Woche - Europas største seilarrangement og et av de viktigste i verden. SWISS RUBY vil overnatte i havnen i Kiel, hvor gjestene enten kan slappe av eller delta i den fargerike seilregattaen. Reisen med SWISS RUBY kan også bestilles i motsatt retning, fra Kiel til Berlin. 

Alle VIVA Cruises' reiser inkluderer VIVA Cruises' signaturprodukt All-Inclusive, som inkluderer snacks, komplette måltider, alkoholholdige og alkoholfrie drikkevarer av høy kvalitet, minibar, skjønnhetsprodukter fra luksusmerket Rituals, Wi-Fi og alle tips og drikkepenger. 

For mer informasjon om VIVA Cruises, vennligst besøk: www.viva-cruises.com 

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.