Hotels.com
03 Apr
03Apr

(Pressemelding) Oslo, 3. april 2024 – I takt med den raske teknologiske utviklingen, ser vi en økende bruk av kunstig intelligens for reiseinspirasjon og planlegging. Ifølge en undersøkelsen fra Hotels.com har én av fem nordmenn allerede tatt i bruk AI for å planlegge en tur, mens mer enn to av fem er interessert i å  benytte seg av ChatGPT for å få hjelp til å planlegge reisen. Noen hoteller ligger foran og tilbyr gjestene innovativ teknologi. For de som søker en digital oase, kan Hotels.com hjelpe deg med å finne det perfekte reisemålet

Det som er enda mer interessant, er at reise er det området hvor de fleste nordmenn ser på AI som mest  nyttig (60%), enda mer enn shopping (46%), hobbyer (51%) og underholdning (55%). For å hjelpe  reisende med å omfavne den nye teknologien som kan gjøre reisen mer sømløs og engasjerende, presenterer Hotels.com noen av verdens mest avanserte og innovative hoteller.

Hotel Puerta América, Madrid, Spania

Hotellrom på Hotel Puerta America i Madrid, Spania

Futuristiske og stilrent med dynamiske linjer(fotokilde: Hotels.com)

Hotel Puerta América er ikke bare et hotell, men en levende  kunstinstallasjon av visjonært design. Hver etasje er designet av noen av  de beste arkitektene og designerne i verden, inkludert den legendariske  Zaha Hadid. Hennes etasje feirer modernismen og futurismen, med  slående kurver og dynamiske linjer som skaper en følelse av bevegelse.  Ved å kombinere innovasjon og eleganse, er dette det nærmeste du kommer de ville AI-versjonene når du ber algoritmen vise deg eksempler på futuristiske og innovative hotellrom.

Book hotellet her

CityHub Amsterdam, Amsterdam, Nederland

Hotellrom på CityHub Amsterdam i Amsterdam, Nederland

Minimalistisk (fotokilde: Hotels.com)

CityHub Amsterdam henvender seg til de teknologibevisste som søker  et opphold der innovative teknologier kombineres med en moderne og  komfortabel atmosfære. De smarte, minimalistiske kapslene inneholder  dobbeltsenger og er utstyrt med Wi-Fi, lydstrømmetjenester og  stemningsbelysning som kan styres via en app, slik at gjestene kan  skreddersy oppholdet sitt og slappe av før de utforsker det Amsterdam  har å by på. I tillegg mottar gjestene et elektronisk armbånd ved  innsjekking, som kan brukes til å låse opp døren eller bestille en drink.

Book hotellet her

YOTEL New York Times Square, New York, USA

Lobbyen på Yotel New York Times Square, New York City, USA

En sømløs opplevelse (fotokilde: Hotels.com)

YOTEL New York Times Square er et symbol på teknologi, og  høydepunktet er den imponerende robotarmen i lobbyen, som tilbyr automatisert bagasjeoppbevaring og sikkerhetsbokser for gjestene. Den moderne og avanserte teknologien på hotellet skaper en kontaktløs  gjesteopplevelse, kombinert med automatisert innsjekking. I tillegg gir smarte romkontroller og høyhastighets internett-tilgang en sømløs opplevelse for reisende som besøker byen som aldri sover.

Book hotellet her

Henn na Hotel Kyoto Hachijoguchi, Kyoto, Japan

Gang på Henn na Hotel Kyoto Hachijoguchi, Kyoto, Japan

Unikt og innovativt (fotokilde: Hotels.com)

Denne japanske høyteknologiske hotellkjeden bruker avansert robotikk  og kunstig intelligens for å forbedre gjesteopplevelsen. Med  menneskelignende roboter i innsjekkingen og smarte enheter for å  kontrollere fargen på belysningen i rommet og TV-en, tilbyr Henn na Hotel Kyoto Hachijoguchi en futuristisk og unik atmosfære. Gjennom automatiserte systemer skaper de et sømløst og innovativt opphold  utenom det vanlige, og viser hvorfor hotellet er en leder innenfor  bransjens teknologiske fremskritt.

Book hotellet her

Ecclestion Square Hotel, London, England

Hotellrom på Ecclestion Square Hotel, London, England

Avansert teknologi sammen med en historisk fasade (fotokilde: Hotels.com)

Det luksuriøse Eccleston Square Hotel smelter sømløst sammen en historisk fasade med avansert teknologi, noe som gjør det til det ultimate smarte hotellet for teknologi-entusiaster. Her kan du nyte intuitive fasiliteter, som romconcierge-nettbrett, elektronisk justerbare  senger og gardiner som styres av strøm. Selv de nydelige  marmorbadene har smarte funksjoner, som flatskjerm-TV-er innfelt i baderomsspeil og 'Smart Glass'-privatglass med en tåkesikker funksjon  som gjør gjennomsiktig glass ugjennomsiktig.

Book hotellet her

Finn flere hoteller på hotels.com

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.