MSC Cruises
04 Jun
04Jun

(Pressemelding) MSC Cruises utvider tilbudet av barne- og familieunderholdning på sine cruiseskip denne sommeren. I tillegg til utvidede åpningstider for barneklubber og barnepass, introduseres nye aktiviteter for gjester i alle aldre som gir mulighet for flere uforglemmelige opplevelser om bord, som gameshows, talentshow og matlagingskonkurranser.

Mer enn 600 000 barn og unge går om bord på et av MSC Cruises' skip hvert år, og nå introduserer cruiserederiet et bredt spekter av aktiviteter til sitt prisbelønte barne- og familieprogram.   

Utvidet barnepass for barn fra seks måneder til to år: For første gang vil MSC Cruises tilby barnepass for barn helt ned i seks måneders alder (tidligere ett år). Tjenestene tilbys i samarbeid med Chicco® - en langsiktig MSC Cruises-partner med dedikert og utdannet personale.

MSC Europa baby club Chicco

MSC World Europa: Babyklubb i samarbeid med Chicco® (foto: F: Ivan Sarfatti, MSC Cruises).

Nye MSC Original Family Game Shows: Game Shows er blant de mest populære aktivitetene for familier om bord, der barna er stjernene i showet, men de kan også utfordre foreldrene sine. De populære MasterChef at Sea Juniors, Break the Wall og MSC Dance Crew følges nå opp av to nye gameshows - World Quest, et geografibasert trivia-spill, og Caravaggio, et spionprogram med fokus på kunst.  

Utvidede åpningstider for tenåringer i alderen 12-17 år: Tenåringsklubben vil være åpen kl. 10-13 og kl. 15-24 hver dag til sjøs. På havnedager er klubben åpen fra kl. 15.00 til midnatt.    Guinness World Record-aktiviteter: De populære Guinness World Record-aktivitetene vil nå være tilgjengelige på flere skip. Familier får muligheten til å vinne premier i en quiz om ulike rekorder. Guinness World Record-aktivitetene vil være tilgjengelige på MSC World Europa, MSC Euribia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSC Magnifica, MSC Divina, MSC Meraviglia, MSC Virtuosa og MSC Grandiosa.  

En helt ny MSC-stiftelsesdag: Familier vil nå få muligheten til å delta i daglige aktiviteter i samarbeid med MSC Foundation og deres partnere for å lære mer om bærekraft. En time hver dag vil være dedikert til viktige miljøtemaer, der barna lærer å skape og uttrykke seg ut fra sine egne interesser.    Populære favoritter som kommer tilbake til skipene i sommer:   

LEGO® Experience On Board: Med et bredt utvalg av LEGO-klosser og leker får barna muligheten til å uttrykke sin kreativitet hvor og når de vil. På slutten av hver LEGO Experience On Board får hvert barn et diplom som bekrefter at de nå er en Junior LEGO® Master Builder.   

Break the Wall: Game show for hele familien der deltakerne står foran en gigantisk interaktiv vegg, som inviterer deltakerne til å utføre ulike tester på scenen. Juryen består av hele publikum.   

Cabin 12006 The Secret Game: Game show inspirert av MSC Cruises' egen webserie «Cabin 12006». En opplevelse som inkluderer musikk, videoer, minnespill og dans som kretser rundt mysteriene på Ocean Cay, MSC Cruises' egen øy på Bahamas.   

Dokumentaren Doremiland: I alle lugarer med barn og tenåringer vil det være et program som går i dybden på all underholdningen som er tilgjengelig for dem om bord. Programmet viser også hvordan de ulike prisbelønte MSC Cruises-aktivitetene blir til.  

MSC Dance Crew: Utviklet i samarbeid med Fremantle, produksjonsselskapet bak de globalt suksessrike TV-talentshowene Idol, The X Factor og Talang. Her konkurrerer lag med barn i alderen 10-17 år om tittelen «Årets Dance Crew».  

Masterchef at Sea Juniors: Aktivitet for barn i alderen 5-12 år, basert på det populære TV-programmet Masterchef. En matlagingskonkurranse som inspirerer barn til å interessere seg for matlaging og oppmuntrer til sunn mat. Oppskriftene inneholder ferske og sunne råvarer og gir barna mulighet til å øve seg på nyttige teknikker på kjøkkenet. Oppskriftene til MasterChef Juniors er utviklet av Rukmini Iyer, som deltok i MasterChef i 2013 og er forfatter av to bestselgende kokebøker.  

MSC Seaview tenåringsklubb

MSC Seaview: Klubb for tenåringer fra 15 til 17 år (foto: F: Ivan Sarfatti, MSC Cruises).

Mer om MSC Cruises barne- og ungdomsaktiviteter om bord  

Om bord på alle MSC Cruises-skip finnes det fem gratis barneklubber rettet mot ulike aldersgrupper, fra seks måneder til 17 år.   

- For babyer og yngre barn: Baby Club Chicco (seks måneder - to år), med spesialutdannet personale

 - Miniclub Lego (3-6 år) 

 - Juniors Club Lego (7-11 år) 

 - Young Club (12-14 år) 

- Teens Club (15-17 år)  

 Barna får også tilbud om gratis lunsj eller middag.   

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.