Jorden rundt med MSC Cruises 2028

MSC World Cruises 2028 gir deg muligheten til oppleve mange nye steder verden rundt. Alt om bord på nyrenoverte MSC Magnifica.

Les mer  
Den franske Riviera – skuffer aldri!

Etter en tur til Cannes kom Harald tilbake med en tilfreds smil om munn. Den franske Riviera skuffer aldri!

Les mer  
En reise til Polens mange spennende destinasjoner​

Få et innblikk i 5 destinasjoner i Polen med kultur, historie, mat, strand og spa.

Les mer  
Nye godsaker I Byporten

Big Bite åpner på Byporten

Les mer  
Jul på Madeira

Atlanterhavsøya Madeira har mange juletradisjoner det er verdt å få med seg. Men hva er spesielt med øya på den tiden av året?

Les mer  
To nye cruiseskip i World Class-serien bestilt for MSC Cruises

MSC Cruises satser stort på fremtiden med bærekraftige og energivennlige skip. Det blir skip nummer 7 og 8 i World Class-serien.

Les mer  
Eventyr og hundekjøring i Reiselivsmagasinet på Radio Riks Oslo torsdag 2. oktober kl. 12

Hør Reiselivsmagasinet på Radio Radio Riks kl. 12. Denne uken skal vi høre litt om hva som skjer i Oslo, nyhet fra Sverige og mer.

Les mer  
MSC Cruises bringer det luksuriøse Yacht Club-konseptet til Alaska i 2026

MSC Poesia vil ta deg rundt Alaskas mest spektakulære destinasjoner – fra snødekte fjell til unike kuturopplevelser og rikt dyreliv.

Les mer  
Det nye flaggskipet MSC World Asia presenterer underholdning i verdensklasse

Det nyeste skipet i MSC World Class-serien tilbyr en rekke aktiviteter for turister i alle aldre. Og ikke minst mange serveringsteder og restauranter

Les mer  
Asia møter Middelhavet: MSC World Asia har premiere i desember 2026

Det tredje skipet i MSC World Class-serien, MSC World Asia vil deg en asiatisk opplevelse i Sør-Europa.

Les mer  
Estland viser hva de har å by på

Estland tilbyr rekke flotte områder og byer. Med nok av aktiviter å foreta seg. Fra byliv og mat til natur og strand.

Les mer  
Et innblikk i The Spanish Gastronomic Institute

Presentasjon på Spania Ambassade i Oslo 13. mai. Spania satser på å øke profilen på spansk gastronomi.

Les mer