ANTOR Norway
25 Mar
25Mar

Hegra (Al-Hijr) arkeologiske område i AlUlal (fotokilde: Saudi Tourism Authority Nordic)

(ANTOR) Dar Tantora The House Hotel har nettopp (18. januar) åpnet dørene til sitt 30 værelser i AlUla - bare 35 km fra AlUla Internasjonale flyplass. 

Enestående opplevelser: Dykk ned i AlUlas rike kulturarv med daglige aktiviteter som brødbaking, saudiarabisk kaffebrygging og lokale håndverkstradisjoner. Møt lokale kunsthåndverkere og lær om områdets unike kultur. 

Design med lokalt flair: Hotellets innredning er skapt av Madrasat Addeera, en ledende skole for håndverk. Kunstverker og møbler på hotellet hyller AlUlas rike kulturarv. Hotellet er innredet i restaurerte og tradisjonelle mursteins-bygninger. 

Moderne luksus i tradisjonelle rammer: Hotellet greier å skape en balanse mellom tradisjon og modernitet med et «infinity-pool» og et spa med lokale ingredienser. Det finnes også en restaurant med lekre lokale retter - tilberedt av Michelin-stjernekokken Jaume Puigdengolas. Les mere om AlUla her, og Saudi Arabia her. Du kan lære mer om Saudi Arabia som destinasjon ved å gjennomføre Saudi Expert kurset online.

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.