MSC Cruises
28 May
28May

(Pressemelding) Middelhavet fortsetter å vokse i popularitet som feriedestinasjon for cruisereisende med den perfekte blandingen av avslapning, eventyr, kultur og underholdning. MSC Cruises møter etterspørselen med ni forskjellige skip som fra mai til oktober seiler til Middelhavets mest ikoniske destinasjoner som Barcelona, Cannes, Ibiza og Palermo, blant andre.

I Valencia, Spania

Med MSC Cruises kan besøke den sjarmerende havnebyen Valencia i Spania. På bildet ser man Plaça Del la Verge (foto: F: Ivan Sarfatti, ©MSC Cruises).

En cruiseferie i Middelhavet byr på et bredt spekter av opplevelser både om bord og i land. Med en rekke internasjonale gourmetrestauranter, prisbelønte fasiliteter og aktiviteter for familier, samt spa- og treningssentre, finnes det noe for gjester i alle aldre. I sommer vil ni MSC Cruises-skip cruise i Middelhavet til følgende destinasjoner:

Valencia, Spania - en pulserende havneby med rik historie, middelhavssjarm og kanskje Spanias beste natteliv. Det klare blå vannet på Playa de Las Arenas-stranden er perfekt om dagen, og når solen går ned, våkner Valencia til liv med hippe barer og natteliv. Skip som ankommer Valencia i sommer: 

 • MSC Fantasia - syv netter fra Valencia  
 • MSC Seaside - 7 netter fra Genova 

Livorno, Italia - havnebyen på vestkysten av Toscana, full av historiske monumenter, museer og vakre omgivelser, som for eksempel Macchia della Magona. Fra Livorno kommer du deg enkelt til Toscanas hovedstad Firenze, fødestedet for den italienske renessansen. En kort kjøretur langs kysten til Pisa fører til Piazza dei Miracoli, det berømte skjeve tårnet, Santa Maria Assunta-katedralen fra 1200-tallet og baptisteriet med sin berømte gotiske fasade. Skip som ankommer Livorno i sommer: 

 • MSC Fantasia - syv netter fra Valencia 
 • MSC Grandiosa - syv netter fra Livorno 

Barcelona, Spania - Barcelona er metropolen som våkner til liv om sommeren med festivaler, utendørsaktiviteter og fantastiske strender. De som velger å utforske sentrum, finner museer i verdensklasse, designerrestauranter og kunstfylte butikker. I det nærliggende El Raval har eklektiske barer og butikker blomstret opp i kjølvannet av Barcelonas museum for samtidskunst. Den beste utsikten over denne ikoniske byen får du fra Montserrat-fjellet. Skip som ankommer Barcelona i sommer:  

 • MSC Seaview - syv netter fra Barcelona 
 • MSC World Europa - syv netter fra Genova 
 • MSC Grandiosa - syv netter fra Livorno 
 • MSC Musica - syv netter fra Civitavecchia 
 • MSC Poesia - syv netter fra Genova 

Palermo, Italia - Sicilias hovedstad med normannisk kunst, arkitektur og barokkirker, kombinert med en labyrint av middelalderske gater og markeder. Her kan reisende besøke historiske steder som Palazzo d'Orleans fra 1700-tallet og Palermos operahus Teatro Massimo, som har vært med i filmer og TV-serier, i tillegg til de imponerende barokkirkene. Skip som ankommer Palermo i sommer: 

 • MSC Seaside - syv netter fra Genova 
 • MSC Grandiosa - syv netter fra Livorno 

Ibiza, Spania - Ibiza, synonymt med skjønnhet og luksus, er sentrum for det spanske nattelivet. Byen Ciutat d'Eivissa, med den UNESCO-listede gamlebyen Dalt Vila, er vel verdt et besøk. Like innenfor ligger den elegante Plaça de Vila, et torg med restauranter og kafeer, perfekt for å nyte tapas eller et avslappende måltid. Klatringen opp de bratte, svingete gatene til katedralen er verdt anstrengelsen, og utsikten over havnen er spektakulær. Skip som ankommer Ibiza i sommer: 

 • MSC Musica - syv netter fra Civitavecchia 
 • MSC Seaside - syv netter fra Genova 

CádizSpania - Cádiz ble oppdaget for mer enn 3000 år siden og er Vest-Europas eldste by. Denne halvøya ligger på den andalusiske Atlanterhavskystenog har klart å bevare en betydelig historisk arv som stammer fra dens kommersielle betydning.  Byen kan også skilte med fantastiske strender og utsøkt regional mat. For naturelskere anbefales det å oppdage Doñana nasjonalpark, som står på UNESCOs verdensarvlisteSkip som ankommer Cadiz i sommer 

 • MSC Orchestra - ti netter fra Genova.  

Cannes, Frankrike - den franske rivieraens hotspotkjent for sin verdensberømte filmfestival. Denne magnetiske byen tilbyr besøkende en rekke attraksjoner å utforskeinkludert fantastisk natur, uberørte strenderfabelaktige restauranter og eksklusive butikker langs den berømte Boulevard de la CroisetteSkip som ankommer Cannes i sommer 

 • MSC Musica - syv netter fra Civitavecchia 
 • MSC Seaview - syv netter fra Barcelona 
Casa Batllò i Barcelona, Spania

Man kan også besøke Barcelona og oppleve unik innovativ arkitektur, samt utmerket gastronomi. På bildet ser man Casa Batllò (foto: F: Stefano Scatà, ©MSC Cruises).

Kommentarer
* E-posten vil ikke bli publisert på hjemmesiden.