GoTürkiye

Tyrkia ligger ved Middelhavet som et bindeledd mellom Asia og Europa, på hver side av det berømte Bosporosstredet. Landet har alltid vært et sentrum for kultur og er kjent for sitt varierte klima. Tyrkia inspirerer besøkende med sin historie, natur og gastronomi, som alle speiler sivilisasjonens mangfold gjennom århundrene. Med sin geografiske plassering og blanding av kulturer har Tyrkia også en spesiell holdning til kunst og kultur, en holdning som forener tradisjon og modernitet. Landets dynamiske tilbud av shopping og underholdning lokker besøkende fra hele verden. I 203 tok Tyrkia imot 56,7 millioner turister. Litt over 203 000 av dem var norske.
Les mer på www.goturkiye.com

  • Jul 4, 2024

Prosjektet vil blant annet innføre tiltak for fornybar energi, se på hvilke risikofaktorer som påvirker destinasjonen Birgi nå og i fremtiden.

  • Jun 12, 2024

Her går turen gjennom maleriske bukter, smale gater, vakre strender og spennende kultur og historie.

  • Apr 22, 2024

Besøk en ruinene av en av de mektigste byene i romertiden, en by bygget i en gitterstruktur eller oppdag en av fem Hypostile-moskeene.

  • Mar 11, 2024

Med blant annet en vakker kystlinje, urbane omgivelser og nærliggende flere oldtidsbyer, er Izmir kåret av Lonely Planet til å være årets reisemål